ALONAN KUPPIKOKO?

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:1 kommentti

Fitnessasenteella.fi julkaisi artikkelin jossa kerrottiin Lontoolaisen Brunelin yliopiston tutkijoiden tekemästä tutkimuksesta. Artikkelin voit lukea tästä.

Tämän tutkimuksen mukaan kuntosalilta tai lenkkipoluilta kuvia someen julkaisevilla henkilöillä on usein narsistisia piirteitä, ja että heillä olisi tarve tuoda muiden tietoisuuteen se kuinka paljon he huolehtivat omasta ulkonäöstään.

Mitäs mieltä te olette, onko näin?

Itselläni on vähän ristiriitaisia mielipiteitä tämän asian suhteen.
Jos ajattelemme tarkemmin tätä nykypäivää -mitä suurin osa meistä tekee?

Me otetaan kuvia siitä mitä teemme ja jaamme sen meidän some -kanavilla. Eikö?
Urheilullinen henkilö jakaa urheilullisia kuvia, muotitietoinen jakaa muotikuvia, perheellinen lapsikuvia jne. Eli suurin osa meistä käyttää esimerkiksi Facebookkia omana niin sanottuna valokuva-albumina -otamme kuvia kaikista tärkeistä tapahtumista ja jaamme ne someen.
En muista koska olisin viimeksi mennyt ystäväni luo ja hän olisi näyttänyt minulle hänen valokuviaan albumista. Muistatko sinä?

Anywho, kaikki me teemme sitä mutta kuvien aiheet vaihtelevat henkilön harrastusten ja mielenkiinnon kohteen mukaan.

Sitten, nämä sali-selfiet yms…
Suurin osa urheilijoista jotka kilpailevat haluavat pärjätä lajissaan, eikö? Jotta pärjäisit sinun täytyy harjoitella mahdollisimman paljon, mahdollisimman usein ja levätä niin paljon kuin mahdollista. Samalla pitäisi käydä töissä jotta pystyisi elättämään itsensä ja mahdollisesti omaa perhettä. Jotta kilpaurheilu olisi mahdollista, on urheilijan yritettävä hankkia itselleen tulonlähde -yleensä se on sponsori joka rahoittaa harrastuksesi ja vastapalvelukseksi toivoo saavansa mahdollisimman paljon näkyvyyttä urheilijan kautta. Jotta voit saada sponsorin, on sinun esitettävä miten aiot tuoda heille näkyvyyttä. Useimmiten tämä tarkoittaa sitä, että joudut tuomaan itseäsi esille yleisölle ja keräämään tykkäyksiä, seuraajia tai lukijoita blogillesi/kanavallesi. Ja vaikka et kilpailisi, harrastus voi olla kallista ja aikaa vievää, jolloin lisäraha ei olisi pahitteeksi.

Tiedän jo mitä mietitte -Miksi kuvien, joita urheilija postaa pitää olla itsestään ja osa on kuvissa vielä puolialasti? Koska sex sells! That’s why!

Selfie #1

Selfie #1

Selfie #2

Selfie #2

Tämän todistaa jo pelkästään Kim Kardashian. Hän on maailman tunnetuin nainen tällä hetkellä. Hän oli 2016 vuoden googlatuin ihminen. -Kyllä, jopa suomessa. Hän ei ole laulaja, hän ei ole näyttelijä, hän ei ole urheilija, hän ei ole keksinyt Facebookkia, Googlea tai mitään vastaava, hän on kuuluisa vain olemalla oma itsensä. Hän ottaa jatkuvasti paljastavia kuvia itsestään jotka usein puhuttavat mutta silti kiinnostavat ihmisiä.

Hän on tienannut miljoonia oheistuotteilla jotka ovat hänestä. Peli jossa voit olla Kim ja tuotteet joissa on kuvia hänestä. Hän tietää mikä ihmisiä kiinnostaa, antaa heille sitä ja tekee sillä rahaa.

Suositut KimK -Kimojit

Suositut KimK -Kimojit

Varmasti siinä saattaa mopo lähteä käsistä ja varmasti hänelläkin voi olla narsistisia piirteitä mutta hän on päättänyt tehdä rahaa sillä mikä ihmisiä kiinnostaa.

Olen huomannut tämän ”ongelman” myös omassa työssäni. Esim, saatan valmistautua haastatteluun viikon verran (tai jopa kaksi) ja teen paljon töitä sen eteen, että saisin mahdollisimman hyvän, motivoivan ja tärkeää tietoa sisältävän jakson katsojilleni, ja silti blogipostaus jonka kirjoittamiseen menee alle 30 min, jossa jokin negatiivinen aihe tai paljasta pintaa sisältävä kuva vie aina voiton…
aina.

Blogipostaus jossa oli tämä kuva on yksi suosituimmista postauksista kanavallani... Ja minulla on kuitenkin AlonaTV:llä ollut haastateltavina mm. Aira Samulin, Aleksander Barkov, Tomi Björck ja paljon muita mielenkiintoisia vieraita.

Blogipostaus jossa oli tämä kuva on yksi suosituimmista postauksista kanavallani… Ja minulla on kuitenkin AlonaTV:llä ollut haastateltavina mm. Aira Samulin, Aleksander Barkov, Tomi Björck ja paljon muita mielenkiintoisia vieraita.

Joten, jos ihmettelee miksi some on täynnä ”narsistien” ottamia kuvia itsestään, niin vastaus yksinkertaisesti on: Koska se kiinnostaa ihmisiä.

Arvatkaa mikä on yksi suosituimmista hakusanoista joita Google on minun sivuilleni kävijöitä tuonut… ”Alonan kuppikoko”.

Älkää huolestuko, vaikka paljas pinta ja kuppikokoni kuinka ihmisiä kiinnostaa, aion silti keskittyä AlonaTV -ohjelman tuottamiseen vaikka helpoiten saattaisin tienata Kim Kardashianin tyyliin.

Mielelläni kuulen myös teidän ajatuksia aiheesta joten kommenttia alle.

Alona

7

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Kuppikoko

    Nii mikä se kuppikoko siis oli

Vastaa