AIDOT PITKÄT JA TUUHEAT RIPSET, ILMAN TEKORIPSIÄ

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

*Kaupallinen yhteistyö Maybeaty Suomi


Vihaan super pitkiä ja paksuja ripsienpidennyksiä, joita tänä päivä näkee ihan liian monella. Mielestäni ne näyttävät ihan naurettavilta. Sorry, not sorry.  Rakastan kuitenkin kauniin pitkiä ja paksuja ripsiä ja löysinkin täydellisen keinon saada omista ripsistä paksut ja tuuheat. 

Itselleni ulkonäkö ei ole koskaan ollut mikään pakkomielle. Minulla ei ole milloinkaan ollut epävarmuutta lähteä ulos ilman meikkiä tai tarvetta muuttaa kasvojani kirurgisella tavalla. Ei ainakaan tähän asti. Vielä en ole edes ajatellut kasvojen piikittämistä, saati leikepöydälle siirtymistä. Tällä hetkellä ajattelen, että vanhenen mielummin arvokkaasti kuin katsoisin peiliin ja näkisin jotain mikä ei kasvoihini kuulu. Toki vanhemmiten tämä asia saattaa muuttua. Ymmärrän täysin, jos joku haluaa poistaa suuret silmäpussit tai todella roikkuvat silmäluomet. Ja nyt puhun siis todella häiritsevistä epäkohdista, enkä mistään pienistä silmän ympärillä olevista naururypyistä. Eli en siis sano, ettenkö olisi koskaan valmis menemään leikkaukseen, jos silmäpussit roikkuisivat ylähuulella.

Ripsienpidennys on tänä päivänä ehkä yksi suosituin “lisä” mitä kasvoihin laitetaan, ainakin mitä kun katsoo Instagram kuvia tai vastaan tulevia naisia.
Mielipiteeni ripsienpidennyksiin on ristiriitainen. Olen joskus niitä kokeillut, mutta itse en niistä ollut kovinkaan mielissäni. Ensinnäkin ripsiliima ärsytti silmiäni, jonka seurauksena sain useita allergisia reaktioita päivän aikana. Toiseksi, ripsien lisääjältä sai vaatimalla vaatia, että laittaa vain kaikista lyhyempiä ripsiä ja mahdollisimman vähän, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen.

Viha on aika vahva sana, mutta voin sanoa, että vihaan sellasia super pitkiä ja paksuja ripsienpidennyksiä, joita näkee ihan liian monella naisella. Mielestäni ne järkyttävän pitkät ja paksut tekoripset näyttävät ihan naurettavilta. Isäni sanoi kerran hyvin. “Niillä voi sammuttaa kaverin röökin kun räpsäyttää kerran silmiään”. Lyhyet ja mahdollisimman luonnollisella tavalla lisätyt ripset vielä ymmärrän.

Löysin ihanan MayBeautyn MayLash seerumin, jolla sain omat ripseni ihanan pitkiksi, tuuheiksi, paksummiksi ja vahvemmiksi ja vielä luonnollisesti, ilman mitään haitallisia liimoja.

Kuinka MayLashia käytetään:
Ensin poista meikki sekä mahdolliset piilolinssit. Pese kasvosi sekä kätesi huolellisesti. Levitä ohut kerros tuotetta silmäluomien reunoille, käyttäen aplikaattoria. Käytän tuotetta kahdesti päivässä suosituksen mukaan – aamulla ennen meikkaamista (varmista että tuote on imeytynyt ennen meikin lisäämistä), sekä illalla ennen nukkumaan menoa, poistettuani meikin. Käytän tuotetta 3-4 kuukauden ajan ja ero oli huomattava!
Maylash on erittäin helppo levittää, eikä seerumi ole koskaan kirvellyt tai häirinnyt silmiäni mitenkään.

Maylash on erittäin turvallinen käyttää, eikä se sisällä hormoneja tai haitallisia kemikaaleja. Jos käytät ripsipidennyksiä, niin suosittelen MayLashin käyttöä hoitojen välissä, sillä se vahvistaa ripsiäsi. Itselläni hävisi tuuheus ripsienpidennysten aikana, mutta tällä tuotteella sain sen onneksi korjattua!

Lisää tuotetietoa MayLash tuotteesta löydät TÄÄLTÄ.

Jos haluat kauniin pitkät ja paksut ripset, niin suosittelen MayLashin käyttöä. Kokeile edes!
Saat KOODILLAposelash -30% alennuksen kun tilaat 14.4.2019 päivään mennessä.
Tilaamaan pääset TÄSTÄ linkistä!

1

Vastaa