10 FAKTAA MINUSTA

 • Artikkelin kategoria:Alona
 • Artikkelin kommentit:7 kommenttia

Olen viime aikoina ollut niin keskittynyt vloggaamiseen, videoiden tekoon ja meidän Poseland -sivuston uuden ilmeen toteuttamiseen, etten ole ehtinyt itse kirjoittamaan ollenkaan.

Pakko sanoa, että olen super tyytyväinen siihen miltä meidän sivut nyt näyttävät ja siitä miten hyvää työtä Schmidt communications tekivät! Olen tehnyt heidän kanssaan töitä siitä asti kun perustin Poselandin ja he ovat aina pystyneet toteuttamaan toiveeni ja luoneet jopa parempaa jälkeä kuin mitä olisin edes osannut odottaa. Tässä kun pääsin kehumisen makuun, niin pitää myös kiittää meidän upeita boggareita – he ovat panostaneet heidän omiin blogeihinsa todella paljon ja tekevät myös äärettömän hyvää työtä.
alona_karuselli_helsinki
Viime päivinä eteeni on tullut monta postausta, joissa bloggaajat kertovat hauskoja, outoja tai muuten vain faktoja itsestään. Näistä insporoituneena päätin nyt tehdä samanlaisen. Olen kirjoittanut blogia jo monta vuotta enkä muista, että olisin vastaavanlaista tehnyt. Voi olla, että olen väärässä ja muistini vain petää…
alona_tuomaan_markkinat_poseland
10 FAKTAA MINUSTA
1. Keitän aina 4-5 kuppia kahvia vaikka joisin vain yhden ja siitäkin jää aina puolikuppia juomatta. Teen töitä tai sähellän jotain muuta samaan aikaan kun juon, joten kahvi ehtii aina jäähtymään.
2. Mua ärsyttää ihmisten mässytys ja syöminen ihan suunnattomasti. Kuulen kaikkia pieniäkin ääniä kun joku syö tai sekoittelee ruokaa turhaa, enkä kestä siitä lähteviä ääniä yhtään. Myös julkisella paikoilla kovaan ääneen puhuvat ihmiset ärsyttävät. Esim nyt istun junassa ja voi helv.. Ihmiset puhuvat videopuheluita! REALLY? – KETÄÄN EI KIINNOSTA!! LAITA KUULOKKEET JA KUISKAA!
Kyllä, ”kärsin” misofoniasta ja erittäin pahasta sellaisesta.
3. Lempimusiikkini on rap, mutta töitä tehdessä kuuntelen klassista piano musiikkia. Rap albumi mitä tällä hetkellä kuuntelen on 6ix9ine ja paras biisi tällä albumilla mielestäni on FEEFA. Klassisesta eniten kuuntelen Ludovico Eunaudia.
4. En tykkää puhua puhelimessa – pidän puhelinta melkein aina äänettömällä enkä aina edes jaksa vastata puhelimeen vaikka näen jonkun soittavan. Jos on tärkeää asiaa niin minulle voi laittaa viestiä. Jos itse soitan jollekin eikä kyseinen henkilö vastaa, se ärsyttää myös. Tiedän, tämä on todella itsekästä… can’t help it.
5. En jaksa olla saunassa muutamaa minuuttia enempää. Lämmitän sen kun tekee mieli saunaan, mutta en koskaan jää sinne muutamaa minuuttia kauemmaksi.
6. 98% vaatteistani on mustia. Loput 2% on valkoisia tai harmaita.
7. Rakastan kauniisti sisustettuja koteja ja kivoja sisustus yksityiskohtia, mutta itselläni ei ole minkäänlaista silmää sisustamiselle.
8. Olen introvertti. En yleensä tykkää small talkista tai sosiaalisista tapahtumista. Olen kyllä rohkea ja pystyn olemaan tilanteessa kuin tilanteessa, mutta sosiaalisten tilaisuuksien jälkeen tarvitsen aina aikaa yksin, jotta voin ladata akkujani. Tykkään esimerkiksi herätä aamulla ennen muita, jotta saan olla hetken yksin ennen kuin kaikki muut kotona heräävät.
Todella hyvien ystävien kanssa pystyn olemaan pitkään, mutta heitä on hyvin, hyvin vähän.
9. Haluaisin tatuoida koko selkäni, mutta en ole keksinyt vielä mitä kuvaa laittaisin. Ideoita?
10. Katson frendit sarjaa joka päivä poikani Danielin kanssa. Vietän paljon aikaa lasteni kanssa ja jokaisen kanssa meillä on jotain pieniä omia juttuja. Meidän arki on hyvin hektistä, joten haluamme välillä rentoutua rauhassa. Jossain kohtaa päivää kun meillä on rauhallista, siivoamme olkkarin ja katsomme yhden jakson frendejä. Iltaisin jos on aikaa, katsomme muutamanjakson lisää ja nauramme itsemme kyyneliin.
Alona karuselli_helsinki_tuomaan markkinat
Tämä oli muuten yllättävän vaikea tehdä. Piti oikein miettimällä miettiä, mitä asioita tähän listaa. Sitten pitäisi ilmeisesti tehdä vielä noloimmat ja ärsyttävimmät asiat minusta…? Vaikka vlogini katsojat varmaan ne jo tietävätkin.

14

Tällä artikkelilla on 7 kommenttia

 1. Tanja R

  Oi olipa yllättäviä juttuja! Pystyn samaistumaan yksinäisyyden tarpeeseen. Ai että kun alkaa ottaa päähän jos ei ole omaa rauhaa vaikka viikkoon. Huh.

  1. Alona

   Joo, se on ihan must!

  2. Alona

   Huh, joo – jos viikkoon ei sais olla yksin, sekoisin. 😀

 2. Jenni H

  Hyvä postaus! Oon itse aivan samanlainen tuohon kännykkään vastaamisen kanssa???? jos vain mahdollista niin viestittelen… ????

  1. Alona

   Joskus tekis mieli olla viikon ilman puhelinta. 🙂

   1. Alona

    Älä muuta sano, se ois mahtavaa!

  2. Alona

   Kiitos! Tästä puheen olleen, pitäis soitella joku päivä 😉 Ihan muuten vaan, käydä kuulumiset ja miten on mennyt aloitettuasi. 🙂

Vastaa