Teemu ”Pastori” Potapoff | ALFALAND #15

  • Artikkelin kategoria:Alfaland
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Tässä jaksossa vieraana El macho fantastico- eli ”Pastori” Potapoff. Mies ei esittelyjä kaipaa.

Suomen tunnetuin portsari -Kaikki tuntee Pastorin. Parran takaa löytyy kuitenkin paljon enemmän. Itse olen vuosien aikana saanut tutustua mieheen ja hänen ajatusmaailmaansa. On ollut kunnia vaihtaa ajatuksia hänen kanssaan ja seurata vierestä hänen menestymistään. Tälle herralle on kertynyt tarina jos toinenkin vuosien varrella. Tarinoiden lisäksi on kertynyt myös kassikaupalla viisautta. Hän on Alfa sanan varsinaisessa merkityksessä. Tässä hän on, theRealPastori uncensored

Teemu kirjoittaa tällä hetkellä kaksi kirjaa joista toinen on Seppo ”Sedu” Koskisen elämäkerta. Teemu kertoo minkälaista on kirjoittaa Sedun elämäkertaa ja minkälainen hän oikeasti on. ”Media on antanut ihan erilaisen kuvan kuin mitä hän oikeasti on”

Tässä on pätkä haastattelussa missä Teemu kertoo Sedun elämäkerta projektista

<br/>

Jaksossa Teemu kertoo myös toisesta kirjaprojektistaan jonka hän tekee yhdessä ystävänsä Julius Konttisen kanssa. Tässä kirjassa hän kirjoittaa eri henkilöiden selviytyistarinoita. Henkilöiden jotka ovat elämänsä aikana kokeneet asioita mistä moni ei selviäisi koskaan. Tällä kirjalla Teemu ja Julius haluavat motivoida ihmisiä jotka ovat elämänsä aikana joutuneet kokemaan kovia ja auttaa heitä selviytymään.

Jaksossa on paljon mielenkiintoisia aiheita ja siksi suosittelemme, että katsotte koko jakson alusta loppuun.

Kiitos Teemulle vierailusta ja part 2 tullaan kuvamaan ehdottomasti!

Katso koko jakso tästä

<br/>

Kiitos katsojille seurasta ja jos tykkäsit jaksosta niin muistakaa jakaa! Kiitos!

0

Vastaa