Joni Salovaara | ALFALAND #25

  • Artikkelin kategoria:Alfaland
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Joni Salovaara on ehdottomasti yksi kuumimmista nimistä Suomen MMA skenessä. Olen tuntenut miehen jo muutaman vuoden, mutta en ole koskaan päässyt istumaan kahden kesken alas ja tentata miestä oikein kunnolla. Paljon olen kuullut, siitä miten kurinalainen treenaaja hän on, mutta tiesin kyllä herraan liittyvän paljon muutakin kuin pelkkää kovaa treeniä.

Vihdoin saatiin ajat sovittua ja päästiin istumaan alas. Siinä sitten helposti vierähtikin reipas tunteroinen kun juteltiin meille läheisestä ja rakkaasta asiasta, vapaaottelusta. Kuten moni lajia pidempään harrastanut tietääkin, vapaaottelu ei ole pelkkä laji, vaan myös bushido elämäntyyli ja asenne joka kantautuu salin seinien ulkopuolelle. Joni Salovaara on elävä esimerkki juurikin tästä! Hän elää kurinalaisesti, on nöyrä, kohtelias, ja omaa myös syvällisempiä ajatuksia.
Kaiken tämän lisäksi hän on Suomen yksi kokeneimmista ja menestyneimmistä vapaaottelijoista. Jonin matsit eivät ole tylsiä, kuten ei myöskään tämä haastattelu. Käy tsekkaamassa! Enoy!

<br/>

Linkit:
DISTURB – https://www.disturb.fi
Fitnesstukku – http://bit.ly/2sPOnkK
Cage – http://www.mmafinland.fi
Joni Salovaara – https://www.facebook.com/mmajonisalovaara/?fref=ts

Kotisivut: https://www.poseland.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Poseland/
Instagram: arttunyman

0

Vastaa