Janne-Pekka Pietiläinen | ALFALAND #14

Janne-Pekka Pietiläinen on Suomen menestynein jiujitsu ottelija, piste. Näin se vaan on. Miehen meriitit puhuvat puolestaan.

Hauskaa Jannen tarinassa on se, että hänelle ei ole luontaisia motorisia lahjoja ollenkaan, päinvastoin. Hänellä on synnynnäisesti keskivaikea skolioosi, mikä tarkoittaa sitä, että hänen luontainen motoriikka on normaalia heikompi. Tämän takia hän mm. oppi ajamaan pyörällä paljon myöhemmin kuin muut lapset ja juokseminen näyttää vielä tänäkin päivänä siltä, että hän on kaatumaisillaan. Skolioosin lisäksi Janne-Pekka on puoliksi kuuro ja hänellä on rasitusastma joka vaikeuttaa kestävyyttä vaativia urheilusuorituksia. Kaikista vastoinkäymmisistä huolimatta, hän on älyttömän kovan työmoraalinsa ansiosta saavuttanut viisi EM kultaa lukkopainissa ja MM kultaa jiujitsussa.

Vastoin kaikkia luonnonlakeja, Janne-Pekka on sairauksistaan huolimatta aloittanut ultrajuoksu harrastuksen ja hän on mm. juossut 100km pituisia juoksulenkkejä. Kyllä, luit oikein -100km!

Tällä hetkellä Janne-Pekka juoksee 80-120km viikottain ja valmistautuu endurance juoksuun jossa juostaan 24 tuntia putkeen, 400m mittaista juoksurataa sisätiloissa.

Janne ei kuitenkaan ole pelkkä mattovelho. Mies on myös poikkeuksellisen älykäs. Häntä pyydetäänkin usein luennoimaan ja jakamaan viisauksiaan eri puolille Suomea.

<br/>

Tutustu Janne-Pekka Pietiläisen valmetaja sivuihin TÄSTÄ.

Janne-Pekka ja Jani Kuparinen tähdittävät suosittua kamppailuaiheista podcastia. Podcastia pääset kuntelemaan TÄSTÄ.

Janne-Pekka on myös yksi WFC Warriors -salin perustajista, jossa hän valmentaa useita kamppailijoita.

12509382_1683120618625508_4224779549627741730_n.jpg

Kommentoi ja kerro mitä ajatuksia jakso herätti, mielelläni kuulen teidän mielipiteitä.

2

Vastaa

Close Menu